Ga naar hoofdinhoud

Nieuws.

portfolio-grid

01-07-2020 | Nieuws

Softbrick en Wagestream
slaan de handen ineen

Met de juiste mobiele tools krijgen medewerkers real-time inzicht en controle over hun werk en financiën en heeft de werkgever een vitale organisatie en workforce.

Met de Employee Self Service (ESS) app van Softbrick, heeft iedere medewerker via een digitale mobiele tool altijd inzicht en controle over zijn werk & privé. Wagestream stelt de werknemers in staat om over hun salaris te beschikken wanneer ze dat nodig hebben. Het real-time volgen van hun inkomsten terwijl ze werken via een overzichtelijke app. De integratie van deze mobiele oplossingen bieden organisaties aantoonbare verbeteringen in efficiëntie, tevredenheid en betrokkenheid van de medewerkers.

Marcel der Weduwen, directeur Sales & Operations bij Softbrick: “De Wagestream oplossing draagt bij aan de doelstelling van Softbrick in het structureel verbeteren van de bedrijfs- en medewerkers vitaliteit. Hierbij zijn vooral verbeteringen van productiviteit, medewerkerstevredenheid en -betrokkenheid van strategisch belang. Met de gecombineerde oplossing van Softbrick en Wagestream krijgen medewerkers naast real-time inzicht en controle over hun werk, nu ook meer controle over hun financiën. Onze samenwerking is daarmee dan van enorme toegevoegde waarde voor onze klanten”

Ties Roodhardt, General Manager Benelux bij Wagestream:  “Ik ben oprecht blij dat we van start kunnen gaan met de samenwerking tussen Softbrick en Wagestream. Bij onze inventarisatie naar aanbieders van WFM Software, werd de naam al veelvuldig genoemd. Na kennismaking met Softbrick en het team werd ons enthousiasme alleen maar groter. Ik weet zeker dat de kracht en expertise van Softbrick en de service van Wagestream een prima aanvulling op elkaar zijn.

Over Wagestream
Wagestream biedt werknemers via een app de mogelijkheid om toegang te krijgen tot hun reeds verdiende loon wanneer ze dat nodig hebben. Hierdoor wordt de noodzaak weggenomen van roodstand, rente- en aanmaningskosten, salarisvoorschotten en (flits)kredieten. Wagestream verzorgt deze eerdere toegang tot reeds verdiend salaris, de cashflow en payrollproces van een onderneming blijft onveranderd.

Over Softbrick
Softbrick biedt dé oplossing voor het optimaliseren van uw bedrijfsprocessen. Door de inzet van moderne Workforce Management softwareoplossingen, laat Softbrick organisaties efficiënter werken. De webgebaseerde WFM-suite biedt ondersteuning op het gebied van onder meer: forecasting en budgettering, personeelsplanning, tijdregistratie en employee self-service.

Softbrick Workforce Vitality

Wilt u ook een
vitale workforce?

De basis van elke organisatie zijn mensen.

Afpraak maken

    Upload Your CV Here

    Back To Top