skip to Main Content

Onze oplossingen voor Workforce vitaliteit.

We willen dat u het maximale uit onze Workforce Management software haalt, daarom zijn wij continu bezig om onze software nog beter te maken. Op deze pagina vindt u alle functionaliteiten waarmee we uw Workforce Management oplossing zo passend mogelijk maken.

SaaS oplossing.

De Workforce Management software van Softbrick wordt in de cloud beschikbaar gesteld middels een SaaS oplossing. Dit betekent dat de software is geïnstalleerd op een externe server en Softbrick het onderhoud en support van uw applicatie verzorgd. Hieronder valt de technische- en functionele ondersteuning vanuit onze service desk, de installatie van nieuwe versies en updates en het maken van back-up’s. U kunt zich volledig richten op uw core business en daarmee tijd en kosten besparen.

Softbrick Workforce Vitality box

Tijd & Aanwezigheid

Tijd & Aanwezigheid is een flexibele en geavanceerde softwareoplossing voor urenregistratie en verlofregistratie. De module registreert aan- en afwezigheid, gewerkte tijd, ziekte, verlof, overwerk en toeslagen.  

Personeelsplanning

Met de juiste medewerkers, op de juiste plaats en tijd, maakt dat u een optimale vitaliteit uit uw organisatie weet te halen. Met verschillende variabelen maakt u met onze software de meest optimale personeelsplanning voor uw medewerkers en voor uw organisatie.

Employee Self-Service

Met ESS 2.0 krijgen uw medewerkers en managers een krachtige tool in handen, waarmee zij hun taken nog beter uit kunnen voeren, meer medewerker- en klantgericht kunnen werken en vanaf iedere plek direct kunnen communiceren. 

Autoplanning

Autoplanning houdt bij het maken van een planvoorstel, bijvoorbeeld rekening met de loonkosten, tijd voor tijd saldo’s, verlof of colli prestatie. Het werkt met in te stellen parameters. Door de juiste, voor uw organisatie geldende,  prioriteiten te kiezen, kan de planning zo dicht mogelijk bij de gestelde doelstelling komen. 

Dagplanning

U heeft de optimale dagplanning gemaakt, maar wat als de realiteit deze planning niet wil volgen? Iedere planner kent het wel. Of het nu gaat om een zieke medewerker, een uitgevallen vracht of een enorme aanloop van klanten, er is direct actie vereist. 

Toegangscontrole

Wilt u precies weten wie zich waar bevindt in het geval van calamiteitenEn aan wie er precies toegang is verleend en tot welke ruimte? Dan is toegangscontrole de beste module voor uw organisatie. Door middel van kaartlezers, badges of biometrie zoals vingerafdruk, weet u altijd precies wie, waar en wanneer toegang is verleend en welke medewerker bepaalde toegangsrechten heeft.  

Ordertijdregistratie

Wilt u hoeveel weten hoeveel de productietijd in beslag neemt en wie, wanneer en aan welke order heeft gewerkt? De module Ordertijdregistratie biedt organisaties de mogelijkheid om de arbeidsprocessen te beheersen, hiermee rekening houdend met de capaciteit van uw medewerkers en machines.

Projectregistratie

Projectregistratie is een krachtige tool voor het vastleggen van de tijden op projecten met de eventuele onkosten en tarieven. Middels deze module kan er snel en eenvoudig ingepland worden op de projecten en rekening gehouden geworden met de kwalificaties en beschikbaarheid. 

Softklok

De module Softklok is een webpagina die werkt op iedere computer, kassasysteem, tablet of smartphone. Het enige wat u nodig heeft, is een internetverbinding. Hiermee kunt u aan- en afwezigheden registreren, kostenplaatswissel uitvoeren, het opvragen van de saldi en inzicht in de tijden op orders en bewerkingen.

Budgetteren & Normeren

Bent u op zoek naar de juiste stuurinformatie voor uw planner op basis van per uur of dagdeel? Wilt u de mogelijkheid om de productiviteit heel gericht in te zetten? Dan is Budgetteren & Normeren van Softbrick een oplossing voor u. 

Meten van werkgeluk

In de kern van Workforce Vitality gaat het om de mensen.
Wanneer uw medewerkers zich verbonden voelen, hecht samenwerken, doorgroei mogelijkheden hebben én benutten dan heeft dat aantoonbaar effect op hun werkbeleving. Op hun werkgeluk.

Add on: Speakap

Al uw tools op één plek
Bent u op zoek naar een platform voor de interne communicatie waarmee u alle medewerkers makkelijk en veilig kunt bereiken? De Softbrick integratie met 
Speakap maakt dit mogelijk.  

Softbrick Workforce Vitality

Hoe vitaal is uw Workforce?

De basis van elke organisatie zijn uw medewerkers.

Contact opnemen
Back To Top