Ga naar hoofdinhoud

Nieuws.

portfolio-grid

15-06-2020 | Nieuws

Samenwerking en integratie met Unit 4

Softbrick is een partnership aangegaan met Unit 4. Hiermee is er een directe koppeling tussen personeelsplanning en payroll.
Deze integratie heeft een belangrijke toegevoegde waarde voor klanten; op basis van relevante KPI’s, wordt de optimale personeelsplanning gemaakt zodat de juiste medewerkers, op het juiste moment en op de juiste plek aanwezig zijn. De gewerkte tijd wordt volgens de geldende cao berekend, waarna de resultaten direct in Unit4 Personeel & Salaris worden verwerkt. Dit levert een aanzienlijke tijdsbesparing op en geeft meer inzicht. Daarnaast zorgt de ESS (employee self service)-app, waarmee medewerkers hun eigen rooster en saldi kunnen bekijken, naast een efficiënt werkproces ook voor een hogere medewerkerstevredenheid. (Bron: Unit 4)

Marcel der Weduwen, directeur Sales & Operations bij Softbrick: “Door onze samenwerking en integratie met Unit 4 kunnen wij organisaties, die een krachtig Workforce Management- en HR&Payroll systeem willen inzetten, een betrouwbare end-to-end oplossing garanderen. De toegevoegde waarde van deze oplossing, sluit perfect aan bij onze doelstelling om organisaties in de supply chain te helpen bij het structureel verbeteren van de bedrijfs- en medewerkers vitaliteit. Wij zijn dan ook erg blij met deze partnership.”

v.l.n.r: Wim Ströhmeyer (Partner Director Unit 4), Marcel der Weduwen (Directeur Sales & Operations Softbrick), Joris van Leeuwen (Chief Commercial Officier Unit 4), Caroline van Putten (Accountmanager Softbrick),

Over Unit 4
Sinds het begin van de jaren tachtig levert Unit 4 de software waarmee mensen de uitdagingen op de werkvloer aan kunnen en hun potentieel kunnen benutten. Daarnaast ontwikkelen ze technologie die bedrijven verder helpt. Door serviceorganisaties te helpen efficiënter en productiever te zijn en mensen meer tijd te laten besteden aan zinvol werk – werk dat echt voldoening geeft – kunnen zij het verschil maken.

Softbrick Workforce Vitality

Wilt u ook een
vitale workforce?

De basis van elke organisatie zijn mensen.

Afpraak maken

    Upload Your CV Here

    Back To Top