Ga naar hoofdinhoud

Onze oplossing,
onze vitaliteit
.

round

Waar is het allemaal begonnen?

Eind 1995 werd er een bedrijf opgericht genaamd OrgaTime Nederland. Op dat moment waren er in Nederland bijna geen andere organisaties die tijdregistratie software aanboden op een Unix platform. Hier was echter wel veel vraag naar, waar OrgaTime slim op in speelde. Met een team van 3 personen met ieder zijn eigen specialisme, kwamen ze al snel in contact met ASML. Samen met het team van ASML, werd er ontwikkeld aan de meest passende oplossing op een UNIX platform. Dit was in 1996 de eerste klant met 1000 werknemers. Niet lang daarna volgde Blokker, VDL en Unilever. Deze klanten zijn na 23 jaar nog altijd tevreden gebruikers.

In 2000 werd de naam OrgaTime Nederland gewijzigd in Softbrick. De jaren daarna groeide Softbrick uit tot een internationale speler op het gebied van tijdregistratie- en planning software. In 2009 werd Softbrick verkocht aan de huidige eigenaar. Hierdoor ontstonden weer doorgroeimogelijkheden zowel nationaal als internationaal. In de jaren daarna werd er steeds meer gedacht in oplossingen. In diezelfde tijd werd er een duidelijker onderscheid gemaakt tussen de verschillende verticals: Retail, Industrie, Logistiek en Hospitality. Met geweldige klanten in Europa, China, Amerika, Singapore en de Nederlandse Antillen, is Softbrick toonaangevend in de wereld van de Workforce Management. Ruim 200.000 gebruikers werken dagelijks met onze oplossingen en besparen zodoende fors op de personeelskosten .

Benieuwd wie dit allemaal mogelijk maken? Scroll dan even naar beneden! Vergeet ook zeker niet om even met de muis over de foto’s te gaan, om te zien welke talenten onze medewerkers buiten Softbrick nog meer hebben.

Softbrick Workforce Vitality box
Workforce Vitality

Werkgeluk
& vitaliteit

Waarom investeert Softbrick in haar medewerkers?
Softbrick erkent de aandacht voor het ontwikkelen van veerkracht, vitaliteit en eigen verantwoordelijkheid van de medewerkers. De medewerkers vormen het human capital, zonder dit geen Softbrick.

Softbrick is voor prestaties afhankelijk van de toegevoegde waarde van zijn medewerkers. Softbrick nodigt haar medewerkers uit verantwoordelijkheid en eigenaarschap voor de eigen ontwikkeling te nemen. Waar mogelijk ondersteunt Softbrick met opleidingen, coaching en onderzoek.

Werken aan duurzame inzetbaarheid, is werken aan het rendement van de medewerker. Investeren in mensen levert een medewerkers op die past bij het werk en die zich fysiek, mentaal en sociaal goed voelt. Wilt u meer weten? Lees hier verder.

Softbrick over ons

ISO 27001

Het managementsysteem van Softbrick is vanaf oktober 2018 officieel ISO 27001 gecertificeerd. Met deze certificering laat Softbrick zien dat wij voldoen aan de meest recente vereisten op het gebied van informatiebeveiliging en aan de AVG.

De voordelen; voor u en voor ons

  • Een veilige organisatie, getoetst door een internationale norm
  • Duidelijke werkwijzen voor onze klanten én voor onze medewerkers
  • Veilige omgang met persoonsgegevens, in lijn met recente wetgeving
  • Zekerheid van veilige producten
  • Gegarandeerde continuïteit
  • Voorbereid op mogelijke risico’s
  • Overzicht binnen de organisatie; mens en systeem zijn in beeld

Wat is een ISO certificering?
ISO 27001 is een wereldwijd erkende norm en stelt eisen aan de informatiebeveiliging binnen een organisatie. Middels een jaarlijkse controle (de audit) wordt gecontroleerd hoe de vereiste maatregelen zijn geïmplementeerd, of dit voldoet aan de norm én of er verbeteringen zijn aangebracht.

De verdere digitalisering van onze samenleving – en daarmee samenhangend de veranderende wetgeving – zorgt ervoor dat het beveiligen van informatie voor Softbrick prioriteit blijft. Met een ISO 27001 certificering kan Softbrick doeltreffend laten zien dat wij aan de meest recente en beproefde maatregelen op het gebied van informatiebeveiliging voldoen. Iets wat we al jaren deden, is nu eindelijk geformaliseerd in een certificering.

Ons team, uw Workforce Vitality specialisten

Wij ondersteunen onze klanten bij het oplossen van allerlei vraagstukken op het gebied van Workforce Management. Als echte Workforce Management specialisten, weten wij precies wat er in de markt speelt en delen wij deze kennis graag met u. Samen zorgen wij ervoor dat ook u vitaler kunt ondernemen. Graag stellen we ons team aan u voor.

Erika van Dee – Finance / HR

Danny Assen – Manager Operations

Bob van der Zee – Consultancy

Ramon van der Spoel – Consultancy

Roy Leeuw – Consultancy

Janna van Eijk – Service Desk

Henk Verhoeven – Ontwikkeling

Antoon Kragten – Ontwikkeling

Back To Top