skip to Main Content

Workforce Management
op maat voor de hospitality.

Dynamische software voor een dynamische branche.
Gastvrijheid, service en genieten zijn begrippen die in de hospitality altijd naar boven komen. Dit kan alleen goed ingevuld worden met de juiste medewerkers, de benodigde functionaliteiten en een optimale planning voor tijd en plaats.

Vooraf, tijdens en achteraf inzicht in kosten en bezetting, is voor het management, planners en leidinggevenden cruciaal om continue te kunnen verbeteren. Dit zorgt ervoor dat uw medewerkers op de juiste plaats en op het juiste moment in te zetten zijn bij zowel evenementen als in stadions, congrescentra, hotels en overige horeca. 

Softbrick Workforce Vitality box
Vraag hier uw demo aan

Vitale voordelen

  • Direct inspelen op wisselende veranderingen
  • Wisselende diensten vormen geen onnodige administratie meer
  • De juiste medewerker, op de juiste tijd en op de juiste plaats is eenvoudig te realiseren
Softbrick Workforce Vitality box

Vooraf, tijdens
en achteraf
inzicht in
kosten en
bezetting

We snappen dat uw gasten steeds veeleisender worden en de beste ervaringen eisen wanneer ze een hotel of andere horecagelegenheden bezoeken. Softbrick helpt uw organisatie om weer te kunnen focussen waar het echt allemaal om draait: de gastbeleving en natuurlijk de bijbehorende omzet. 

Door middel van onze Workforce Management software, bent u niet onnodig veel tijd kwijt aan het maken van complexe planningen. Onze Workforce Management software helpt u daarbij!

Softbrick Workforce Vitality box

Success Stories in de hospitality

Totaaloplossing voor Workforce Management

Met onze Workforce Management software zijn er voldoende stewards bij een concert of bij een voetbalwedstrijd aanwezig. Staat er bij een congres voldoende personeel achter de ontvangstbalie en verloopt het serveren aan een grote groep gasten vloeiend en efficiënt. Daarnaast weet u gelijk wat de kosten- componenten van deze inzet is. Het systeem toont vooraf, tijdens en achteraf de kosten per medewerker, afdeling, sector en totale organisatie. Het stelt organisaties in staat bij een juiste bezetting direct op loonkosten te sturen.

Dankzij de database structuur van onze Workforce Management software, kunnen wij met iedere salarispakket koppelen.

Softbrick Workforce Hospitality
Workforce Vitality
Softbrick Workforce Vitality

Wilt u ook vitaler gaan ondernemen?

De basis van elke organisatie zijn uw medewerkers.

Vraag hier uw demo aan
Back To Top