Ga naar hoofdinhoud

Nieuws.

portfolio-grid

13-03-2020 | Nieuws

Maatregelen bij Softbrick
in verband met coronavirus

Al onze medewerkers werken vanaf maandag 16 maart vanuit huis.

Naar aanleiding van de uitgebreide maatregelen die de laatste dagen zijn aangekondigd door premier Rutte en het RIVM, zijn er ook vanuit ons aanvullende maatregelen getroffen op dit gebied. Deze maatregelen gaan vanaf maandag 16 maart in en gelden tot en met minimaal 6 april aanstaande.

Wij hebben naar aanleiding van de overheidsmaatregelen besloten om alle Softbrick-medewerkers vanaf maandag 16 maart, tot minimaal 6 april a.s. vanuit huis te laten werken. Onze processen en systemen zijn hier volledig op ingericht waardoor onze dienstverlening aan uw organisatie is gewaarborgd. 

Uiteraard betekenen deze maatregelen ook dat onze samenwerking met uw organisatie de nodige aanpassingen en flexibiliteit vraagt, waarbij wij rekenen op uw begrip.

Softbrick WFM
Indien u gebruik maakt van onze software in de cloud, geldt dat deze gewoon beschikbaar is. Indien u de software lokaal (on-premise) hebt geïnstalleerd, verzorgen wij de dienstverlening die u normaal ook van ons gewend bent (ook hier verandert er dus niets).

Dienstverlening
Al onze dienstverlening blijft doorgaan, echter wel volledig online. Fysieke bijeenkomsten worden vervangen door online afspraken. Afspraken verplaatsen we alleen als dat echt niet anders kan.

Dat betekent ook dat onze implementaties en optimalisaties door Softbrick-consultants kunnen doorgaan. Wij nemen contact op met onze klanten om online afspraken hiervoor te plannen.

Ook onze supportmedewerkers kunnen volledig thuiswerken. Zij staan u graag te woord via de telefoon, e-mail of beantwoorden uw vragen en incidenten via onze servicedesk portal.

Contact
Heeft u vragen? Neem contact op met uw vaste contactpersoon of gebruik één van de onderstaande contactmogelijkheden:

Publicatiedatum: 13 maart 2020

Softbrick Workforce Vitality

Wilt u ook een
vitale workforce?

De basis van elke organisatie zijn mensen.

Afpraak maken

    Upload Your CV Here

    Back To Top