skip to Main Content

Nieuws.

portfolio-grid

11.11.19 | ICT & Logistiek Vakbeurs

ICT & Logistiek Vakbeurs 2019

Op 5, 6 en 7 november waren we voor de 3de keer te vinden op de ICT & Logistiek Vakbeurs in Utrecht. Het thema van dit jaar: Smart Warehousing. Door diverse exposanten werd hier een eigentijdse invulling aangegeven. We hebben onze ogen weer uitgekeken en zagen fysieke oplossingen zoals robotarmen tot aan VR.

Tijdens onze gesprekken met diverse logistieke bezoekers, werd duidelijk dat nog veel organisaties binnen de logistiek op zoek zijn naar het optimaal kunnen inzetten van de procesmatige kant van Warehousing. Voor ons blijft het interessant om te horen tegen welke uitdagingen logistieke dienstverleners aanlopen. Deze uitdagingen, die variëren van het optimaliseren van de werkprocessen, forecasting en de realisatie om de softwareoplossing in één solide automatisering onder te brengen, is waar Softbrick de organisaties kan ondersteunen.

De Workforce Management oplossingen van Softbrick helpen organisaties ervoor te zorgen dat er voldoende personeel aanwezig is én op de juiste plek en tijd om de werkzaamheden volgens planning af te ronden.

We streven naar merkbare verbeteringen van uw bedrijfsprocessen, significante verbeteringen van uw bedrijfsresultaten en een vitale, gelukkige workforce. Wanneer uw medewerkers zich verbonden voelen, hecht samenwerken, doorgroeien en tevens het werkgeluk ervaren; is dat de ultieme winst, veerkracht en rendement. Dit is onze expertise, onze totaaloplossing, onze software. Dat is Workforce Vitality.

Softbrick Workforce Vitality

Wilt u ook een
vitale workforce?

De basis van elke organisatie zijn mensen.

Afpraak maken

    Upload Your CV Here

    Back To Top