Ga naar hoofdinhoud

Nieuws.

portfolio-grid

25.09.17 | Nieuws

Softbrick steunt ondernemers in ontwikkelingslanden samen met Oxfam Novib.

Naast het realiseren van onze eigen doelstellingen, vinden wij het belangrijk om als bedrijf maatschappelijk betrokken te zijn en ons in te zetten voor een betere wereld. Met trots delen we mee dat Softbrick ambassadeur van Oxfam Novib is geworden.

Als bedrijvenambassadeur steunen wij het werk van Oxfam Novib. Ze zetten zich in voor mensen die leven in armoede in ontwikkelingslanden. Dankzij hun microfinancieringsprogramma krijgen  ondernemende mensen daar een klein krediet. Daarmee krijgen ze de kans een eigen bedrijfje en een zelfstandig bestaan op te bouwen. Geen torenhoge schulden meer omdat ze een lening aangaan bij onbetrouwbare kredietverstrekkers, maar simpelweg een eerlijke kans om hun bedrijf te ontwikkelen.

“Oxfam Novib werkt graag samen met het bedrijfsleven aan een wereld zonder armoede en met gelijke kansen voor iedereen, door kansarme mensen toegang te geven tot microkrediet. Bij alles wat zij doen, gaan we uit van de kracht van de mensen zelf. Voor jezelf kunnen zorgen is essentieel voor het opbouwen van een zelfstandig bestaan. En het draagt bovendien bij aan de duurzame economische ontwikkeling van een land.” Tom van der Lee – Directeur campagnes Oxfam Novib.

Dankzij onze steun krijgen mensen in ontwikkelingslanden toch dezelfde kans als wij. Beginnende ondernemers worden ondersteunt met microfinanciering en trainingen. Zo kunnen mensen zelf bouwen aan hun eigen toekomst en dat van hun land. Als ambassadeur steunen wij dit maar al te graag.

Meer weten? Neem een kijkje op de website https://www.oxfamnovib.nl/bedrijven

Softbrick Workforce Vitality

Wilt u ook een
vitale workforce?

De basis van elke organisatie zijn mensen.

Afpraak maken

    Upload Your CV Here

    Back To Top