skip to Main Content

Nieuws.

portfolio-grid

07.01.21 | Laatste Nieuws

Valsoft verovert belangrijke positie in de markt voor personeelsmanagement met de acquisitie van Softbrick

MONTREAL, 7 januari 2021 – Valsoft Corporation Inc. (“Valsoft”), een in Montreal gevestigd bedrijf dat gespecialiseerd is in de overname en ontwikkeling van organisaties met een specialisme in een specifieke marktsector, kondigt de overname aan van Softbrick, een marktleider op het gebied van softwareoplossingen voor personeelsmanagement. Softbrick, gevestigd in Geldermalsen, heeft een sterke reputatie opgebouwd in het analyseren van de specifieke behoeften van Workforce management oplossingen en vormt daarmee een uitstekende aanvulling op Aspire Software, een divisie van Valsoft Corp.

Met meer dan 25 jaar ervaring heeft Softbrick zich duidelijk gepositioneerd in de markt voor Workforce management door te laten zien dat het kleine en grote organisaties significant en blijvend kan helpen hun werkprocessen te optimaliseren en de resultaten te verbeteren.

“Een geweldige volgende stap in de toekomst van Softbrick”, zegt Marcel der Weduwen, Directeur Sales & Operations van Softbrick. “Met Valsoft gaan we een spannende nieuwe periode in en maken we deel uit van een familie van bedrijven die onze groeiambities zullen helpen versnellen. Ik heb er alle vertrouwen in dat deze transactie in het voordeel zal zijn van onze partners en onze klanten”.

Met deze overname wordt Softbrick het 34ste  bedrijf dat zich aansluit bij de Valsoft-familie, en sluit dan ook perfect aan bij de andere industrieën binnen de portefeuille van Valsoft. Met klanten verdeeld over heel Europa is Softbrick een sterke speler in de Benelux van waaruit Valsoft zijn marktaandeel in Europa verder zal uitbreiden.

Een belangrijke pijler van de filosofie van Valsoft is het investeren in gevestigde organisaties en het bevorderen van een ondernemende omgeving die een organisatie laat uitgroeien tot een leider in haar specifieke branche. In tegenstelling tot private-equity- en venture capitalist  organisaties streeft Valsoft ernaar om organisaties te laten groeien en in stand te houden door middel van langdurige relaties aan te gaan met het bestaande management.

“Als onderdeel van de Valsoft groep is Softbrick goed gepositioneerd om haar technische mogelijkheden uit te breiden, haar groeiplan voort te zetten en haar marktaandeel aanzienlijk te vergroten door gebruik te maken van de synergiën en de aanwezigheid van Valsoft in een breed scala aan industrieën”, aldus Michael Assi, CEO van Aspire Software, een divisie van Valsoft Corp. “Door Softbrick toe te voegen aan ons portfolio van softwareoplossingen, zijn wij in staat om onze klanten een unieke waarde propositie te bieden voor het management en hen te helpen hun operationele efficiëntie en winstgevendheid te verhogen”.

Onder de paraplu van Valsoft zal Softbrick technologische WFM-oplossingen blijven leveren voor de markten Logistiek, Retail, Industrie en Hospitality.

Voor Valsoft was er een interne vertegenwoordiging van David Felicissimo, General Counsel en Pamela Romero, Paralegal met de hulp van externe counsel Kevin Beukeveld en Maarten van Wijlen van Lexence (Nederland). Softbrick heeft zich laten vertegenwoordigen door Jan-Hendrik Vinkers van Vinkers Legal Consultancy en Marko Iskic van Marktlink.

Over Softbrick

Softbrick biedt softwareoplossingen voor o.a. personeelsmanagement, voor een optimale inzetbaarheid van het personeel. Hun oplossingen groeien mee met organisaties en toekomstige behoeften op het gebied van Workforce Management. Met 25 jaar ervaring heeft Softbrick aangetoond dat zij in staat zijn om specifieke behoeften te analyseren en organisaties te helpen hun werkprocessen te optimaliseren en de resultaten blijvend te verbeteren. Ook hebben ze aangetoond dat ze de expertise in huis hebben om kleine, grote en complexe projecten te implementeren.

Over Valsoft Corporation

Valsoft Corporation acquireert en ontwikkelt softwarebedrijven voor de gehele sector, waardoor elk bedrijf de beste cruciale bedrijfsoplossingen kan leveren voor klanten in hun eigen branche of niche. Een belangrijk uitgangspunt van de Valsoft-filosofie is het investeren in gerenommeerde bedrijven en het bevorderen van een ondernemende omgeving die een bedrijf tot een toonaangevende speler in de betreffende branche maakt. In tegenstelling tot private-equity- en VC-bedrijven heeft Valsoft geen vooraf gedefinieerde beleggingshorizon en probeert het bedrijf te kopen, vast te houden en waarde te creëren door middel van langdurige partnerschappen met het bestaande management en de bestaande klanten.

Voor meer informatie over de bedrijven kunt u terecht op http://softbrick.nl en https://www.valsoftcorp.com

Bron:
Valsoft Corporation Inc.

Media relations:
Marcel der Weduwen

+31(0)6 18 22 57 00

marcel.der.weduwen@softbrick.nl

Softbrick Workforce Vitality

Wilt u ook een
vitale workforce?

De basis van elke organisatie zijn mensen.

Afpraak maken

    Upload Your CV Here

    Back To Top