Ga naar hoofdinhoud

Over Wagestream
Wagestream biedt werknemers via een app de mogelijkheid om toegang te krijgen tot hun reeds verdiende loon wanneer ze dat nodig hebben. Hierdoor wordt de noodzaak weggenomen van roodstand, rente- en aanmaningskosten, salarisvoorschotten en (flits)kredieten. Wagestream verzorgt deze eerdere toegang tot reeds verdiend salaris, de cashflow en payrollproces van een onderneming blijft onveranderd.

Partnership
Met de juiste mobiele tools krijgen medewerkers real-time inzicht en controle over hun werk en financiën en heeft de werkgever een vitale organisatie en workforce.

Met de Employee Self Service (ESS) app van Softbrick, heeft iedere medewerker via een digitale mobiele tool altijd inzicht en controle over zijn werk & privé. Wagestream stelt de werknemers in staat om over hun salaris te beschikken wanneer ze dat nodig hebben. Het real-time volgen van hun inkomsten terwijl ze werken via een overzichtelijke app. De integratie van deze mobiele oplossingen bieden organisaties aantoonbare verbeteringen in efficiëntie, tevredenheid en betrokkenheid van de medewerkers.

Back To Top