skip to Main Content

Meten van werkgeluk.

In de kern van Workforce Vitality gaat het om mensen

Om betekenisvol te zijn voor klanten is het belangrijk dat mensen, systemen en tools optimaal samenwerken. En in die volgorde. Wanneer uw medewerkers zich verbonden voelen, hecht samenwerken, doorgroei mogelijkheden hebben én benutten dan heeft dat aantoonbaar effect op hun werkbeleving. Op hun werkgeluk.

Dat weten we omdat we sinds 2015 samenwerken met onze partner Performance Happiness; consultants die zich specialiseerden in de wetenschap van werkgeluk en daarbij gebruik maken van tools die ontwikkeld zijn in samenwerking met de universiteit van Oxford. Door het jarenlang meten van werkgeluk in bedrijven over de hele wereld is er een unieke database ontstaan die steeds beter zicht geeft op welke factoren bijdragen aan een positieve werkbeleving. Door het meten van werkgeluk van uw medewerkers bent u in staat om de effecten van de Softbrick Workforce Vitality te monitoren en eventueel, waar nodig, te optimaliseren of uit te breiden. Tevens bestaat de mogelijkheid individuele- of teaminterventies te introduceren die aantoonbaar effect hebben.

Softbrick Workforce Vitality box

Voordelen meten werkgeluk

  • Tussentijdse interventies kunnen leiden tot betere scores
  • Eenvoudige online vragenlijst
  • Uitgebreide individuele/team/organisatie rapportages
  • Gericht advies aan directie
  • Mogelijkheid om gebruik te maken van interventies die aantoonbaar effect hebben
  • Door 0-meting bij start van Workforce Vitality project en vervolgmeeting na verloop van tijd, ontstaat zicht op de ontwikkelingen van werkgeluk van uw medewerkers.
Back To Top