skip to Main Content

Forecasting.

Scherpe prognose

Met de functionaliteit Forecasting van Softbrick, bepaalt u eenvoudig het werkaanbod voor de betreffende week. Doormiddel van Forecasting beschikt u over een scherpe prognose voor een behoeftegerichte en flexibele medewerkersinzet.

U wilt per dag nauwkeurig kunnen inschatten welke medewerkers met de juiste kwalificaties, tegen de juiste kosten waar en wanneer worden ingezet. Hierdoor kunt u piek- en dalperiodes gedurende de dag, week, maand of seizoen voorspellen en uw medewerkers in te zetten waar en wanneer ze nodig zijn. De Workforce Management software van Softbrick brengt schommelingen in uw planning in evenwicht, zowel op korte of op lange termijn.

Softbrick Workforce Vitality box

Forecasting brengt schommelingen in de planning in evenwicht

Op basis van historische gegevens en toekomstige inschattingen zoals kassabonnen, bezettingsgraad, aantal orders, komt de Forecasting software met een zo nauwkeurig mogelijke prognose. De kwaliteit van de forecast kan door, de voorspelde personeelsbehoefte, af gestemd worden op het optimale resultaat en het aantal werkelijk aantal gewerkte uren. Hoe nauwkeuriger uw planning, hoe meer hoe meer effecten dit heeft op de werkvloer en u tijd over houdt voor uw overige werkzaamheden.

Voordelen Forecasting

  • Productiviteit verbetering
  • Meer tijd voor de manager om op de werkvloer aanwezig te zijn
  • Actuele planning
  • Meer transparantie
  • Inzicht in de benodigde personeelsinzet
Back To Top