skip to Main Content

Autoplanning.

Aanzienlijke kostenbesparing

Autoplanning houdt bij het maken van een planvoorstel, bijvoorbeeld rekening met de loonkosten, tijd voor tijd saldo’s, verlof of colli prestatie. Het werkt met in te stellen parameters. Door de juiste, voor uw organisatie geldende,  prioriteiten te kiezen, kan de planning zo dicht mogelijk bij de gestelde doelstelling komen. Autoplanning zorgt voor een bezetting op het diepste niveau, waarbij gekeken wordt vanuit een hoger niveau. Er wordt een stukje intelligentie toegevoegd aan uw planning. 

Per situatie kan bepaald worden welke parameters met welke instelling gebruikt worden. Een groot voordeel is dat het altijd van de actuele informatie van de desbetreffende week uitgaat. 

Softbrick Workforce Vitality box

Autoplanning voegt intelligentie toe

Het algoritme levert een belangrijke ondersteuning om tot een optimale basisplanning te komen. De laatste finetuning kan dan nog plaatsvinden door de planner en/of afdelingsverantwoordelijke. Het resultaat is hierdoor veel nauwkeuriger dan de reguliere plan methoden. Er wordt rekening gehouden met onder andere: contracten van de medewerkers, dloonkosten, dbeschikbaarheid en de arbeidstijdenwet.

Softbrick Autoplanning

Voordelen Autoplanning

  • Minder tijd benodigd voor het planproces
  • Meer tijd voor de manager om op de werkvloer aanwezig te zijn
  • Een planning te maken die voldoet aan de arbeidstijdenwet en contracten waardoor geen onnodige risico’s en kosten worden gemaakt.
Back To Top