skip to Main Content

Nieuws.

portfolio-grid

GELDERMALSEN, NL – 19 maart 2021 – Softbrick, een toonaangevende speler binnen de sector van softwareoplossingen voor personeelsbeheer, die gevestigd is in Geldermalsen, Nederland, kondigt met veel genoegen de benoeming aan van Heinz Helewaut als zijn nieuwe CEO. Hij heeft nu de verantwoordelijkheden voor de dagelijkse leiding van de onderneming op zich genomen.

Helewaut kan bogen op 20 jaar ervaring in softwareontwikkeling. Zo heeft hij Navitrans, een sectorleider inzake logistieke softwareoplossingen, opgericht waar hij de functie van CEO bekleedde. Hij zal nu de leiding van Softbrick op zich nemen, een onderneming met meer dan 25 jaar ervaring die oplossingen qua personeelsbeheer aanreikt om werkstromen en processen te optimaliseren.

Helewaut is erop gebrand zijn ondernemersingesteldheid in te brengen bij Softbrick en streeft ernaar om de wereldwijde aanwezigheid van Softbrick nog verder uit te breiden.

“Ik ben bijzonder verheugd en vereerd deze uitdaging als nieuwe CEO van Softbrick te hebben aanvaard,” verklaarde Heinz Helewaut. “Onze belangrijkste doelstelling naar de toekomst toe bestaat erin onze klanten dezelfde uitstekende service te blijven bieden en de wereldwijde voetafdruk van Softbrick nog te vergroten, waarbij we de sterke aanwezigheid van Valsoft wereldwijd kunnen benutten.”

Softbrick werd in januari van 2021 overgenomen door Valsoft Corporation. Die overname was te danken aan de sterke reputatie van de onderneming voor het analyseren van de specifieke noden op het vlak van personeelsbeheeroplossingen. Valsoft nam Softbrick op in de steeds groter wordende portefeuille van de groep Aspire Software.

“De overname van Softbrick door Valsoft is een andere belangrijke stap om onze aanwezigheid in Europa verder te verstevigen, terwijl we verticaal instappen in het Workforce Management,” voegt Rafael Mazzeo, VP en Managing Director of Workforce Management, eraan toe. “Ik ben bijzonder opgetogen over het feit dat Softbrick onze bedrijfsportfolio komt versterken en ik heb er het volste vertrouwen in dat we samen een mooie toekomst kunnen uitbouwen.”

Onder het leiderschap van Helewaut heeft Valsoft er vertrouwen in dat de wereldwijde aanwezigheid van Softbrick gestaag zal groeien en dat het via zijn expansie in nieuwe markten deze schitterende reputatie in stand kan houden.

Over Softbrick

Softbrick reikt softwareoplossingen voor personeelsbeheer aan met het oog op het optimale gebruik van de personeelsleden. Deze oplossingen groeien mee met organisaties en met toekomstige noden inzake personeelsbeheer. Met zijn 25 jaar ervaring heeft Softbrick aangetoond dat het in staat is specifieke noden te analyseren en organisaties kan helpen om hun werkprocessen te optimaliseren en hun resultaten duurzaam te verbeteren. Ook heeft het bewezen dat het over de expertise beschikt om kleine, grote en complexe projecten tot een goed einde te brengen.

Softbrick Workforce Vitality

    Upload Your CV Here

    Back To Top